Om oss
Drivkraften för oss på CanMan är att hela tiden utvecklas och vara en del av den fantastiska dryckeskultur som finns i Skandinavien. Vi har även tidigt haft som mål att påskynda den rådande burktrenden som en mer hållbar och miljövänlig förpackning.
CanMan grundades 2016 och började som en idé om att hjälpa lokala bryggare i Umeå med att tappa öl på burk.

Från starten 2016 har allt gått otroligt fort och vi finns nu både i norr och söder med utgångspunkt från Umeå, Göteborg, Helsingborg och Stockholm. Vi jobbar med bryggerier i stort sett hela Sverige och har kunder runt om i hela Skandinavien.
Drivkraften för oss på CanMan är att hela tiden utvecklas och vara en del av den fantastiska dryckeskultur som finns i Skandinavien och vi har även tidigt haft som mål att påskynda den rådande burktrenden som en mer hållbar och miljövänlig förpackning. Vidare arbetar vi konstant med att förbättra och förfina förpackningsprocessen så att vi kan leverera en kvalitetsförpackad dryck till ett attraktivt pris. 2019 blev CanMan utsedd till det hedersvärda priset "Årets Ölutvecklare" och kort därefter utökades bolagets verksamhet till att även innefatta burkförsäljning, service och underhåll av tappningsmaskiner. 2021 färdigställdes även en produktionsanläggning i Göteborg där vi blandar, konditionerar och tappar. Vi är helt enkelt din självklara partner när du vill tappa dryck på burk.
CREW
Ledningsgrupp
Olof Häggström
Teknisk chef
Claes Häggström
Ekonomichef
Anders Nanne
Senior Advisor & Partner
RegionsAnvariga
Robin Virehn
Regionsansvarig Göteborg
Nils Ståhlkrantz
Regionsansvarig Helsingborg
Zebastian Lilja
Regionsansvarig Stockholm
Michael Krug
Regionsansvarig Umeå