Våra tjänster

Can_Man-NKB-3240-HR.jpg
CanMan-1250-HR.jpg

Mobil tappningstjänst

Med vår mobila tappningsmaskin kan vi hjälpa er med allt som krävs för att tappa er dryck med allt från hygienrutiner till datumstämpel och etiketter. När ni anlitar oss hjälper vi er genom hela processen att tappa er dryck på burk, från tank till färdig produkt.

Vi har högkvalitativ utrustning och kunnig personal för att säkerställa att förpackningen blir så bra som möjligt. Inför varje tappning kör vi ut all vår utrustning samt burkar till er och installerar oss på plats i bryggeriet. Eftersom varje bryggeri ser olika ut anpassar vi oss efter era behov och utrymmen, men utrustningen ryms i de flesta anläggningar. Efter tappning packar vi ihop utrustningen och kör hem, vilket gör att all plats vi använder under tappningsdagar kan användas till annat.

Renlighet är en av de viktigaste förutsättningarna för en bra produkt, därför rengör vi självklart utrustningen noggrant både innan och efter alla tappningar.

Vi har även utrustning som gör det möjligt att etikettera, och datumstämpla er burk. Detta görs direkt i maskinen och är inkluderat i vår bastjänst.

Om något är oklart så tveka inte att höra av er till oss, vi svarar gärna på era frågor.